RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consultare publică pe proiectul noului cimitir

Persoanele interesate de cum arată Planul Urbanisctic Zonal al viitorului cimitir pot consulta documentația la sediul Primăriei. Primarul Dumitru Pantazi propune  spre  consultare  publica  Plansa de reglementari si regulamentul local de urbanism privind P.U.Z. pentru amenajare cimitir,  din str. Grigore Ureche, – beneficiar municipiul Pașcani.

În perioada  23.12.2014 – 23.01.2015, intre orele 10.30 – 12.30,  documentatia PUZ, poate fi pusa la dispozitie, in vederea consultarii, la Serviciul Urbanism, din cadrul Primariei municipiului Pascani (persoana de contact Serghiuta Elena), din strada Stefan cel Mare, nr. 16, fiind publicata in data de  23.12.2014 pe site-ul  Primariei Municipiului Paşcani  www.primariapascani.ro.
Persoanele interesate, pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la documentatia PUZ,  la comp. Registratura  sau la  Serv. Urbanism, din cadrul Primariei municipiului Pascani,  in calitate de beneficiar, la imobilul din str. STEFAN CEL MARE, nr. 16 , Pascani, pana la data de  23.01.2015.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Firmele cu zero angajaţi sunt adevărate mine de aur

Redacția

România va avea 1000 de kilometri noi de autostradă și drum expres. Ministrul Transporturilor: Până în 2024 pot fi gata

Redacția

Dezbatarea pe taxa de salubritate: Cetățenii nu vor plata taxei în avans și solicită măsuri pentru cei fără contract. Un consilier a propus taxa pe imobil (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...