RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Construirea Bazinului de înot scoasă la licitație de CNI! Proiect de construire a unui stadion cu 500 de locuri!

Vești bune de la Compania Națională de Investiții. Două proiecte importante pentru comunitate intră în linie dreaptă pentru demararea lucrărilor. Este vorba despre bazinul de înot didactic, care ar urma să fie construit la Baza Sportivă a Municipiului Pașcani, și de construirea unei baze sportive noi.

Bazinul de înot a trecut cu greu de fazele administrative, din cauza fostei administrații, iar acum lucrările au fost scoase la licitație. Conform site-ului oficial al Companiei Naționale de Investiții valoarea proiectului este de 8.921.231,78 lei.

Bazinul de înot va avea o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m și este prevăzută cu cabinet de prim ajutor, vestiare diferențiate pe sexe (cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare) destinate elevilor, dar și cu vestiar pentru profesori.

Cât privește noua bază sportivă, proiectul este pe ultima sută de metri și urmează ca CNI să scoată lucrările la licitație. Baza sportivă va avea următoarele funcțiuni:

  
  • Teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni, 105m x 68m cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori
  • Teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m
  • Clădire vestiare și administrativă
  • Parcare autovehicule și autocar

Valoarea estimată a proiectului este de 8,15 milioane lei.

Related posts

Ministerul Transporturilor anunță rutele pe care vor circula noile rame electrice regionale. Una dintre ele va fi Pașcani-Iași

Redacția

Consilierul Avrămiuc propune: Pasaj subteran sau scări rulante supraterane, în zona liceelor din vale. Cum comentați!

Marius Parteni

USR-PLUS îl atacă pe Pintilie pe tema eutanasierii câinilor comunitari! Acesta a replicat: „Sunteți mai răi decât cei de la PSD! Dezinformați lumea!”

Răzvan Grecu
Încarcă...