NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Consiliul Tehnico-Economic a avizat proiectul de amenajare a unui loc de joacă în zona vale! Viceprimarul Rățoi s-a abținut de la vot

Proiectul pentru amenajarea unui loc de joacă în zona vale a municipiului, în imediata apropiere a Cofetăriei Riama, a primit avizul Consiliului Tehnico-Economic al Primăriei Municipiului Pașcani. Decizia nu a fost luată însă în unanimitate. Președintele comisiei, viceprimarul Cristian Rățoi, s-a arătat nemulțumit de suma rezultată în urma proiectării, 4,5 milioane de lei, pe care a considerat-o prea mare.

Astfel, conform unor surse, viceprimarul Cristian Rățoi s-a abținut de la vot, solicitând ca proiectantul să fie prezent în plenul ședinței de Consiliu Local atunci când proiectul va fi supus aprobării.

NewsPascani.com a publicat la în luna iunie a acestui an imagini și o simulare 3D a machetei locului de joacă. Pe rețelele de socializare pășcănenii au apreciat inițiativa, fără a părea foarte interesați de costul investiției.

Advertisements

De altfel, mai multe estimări ale specialiștilor cu privire la mai multe proiecte de infrastructură din Pașcani au fost exagerate față de costul final stabilit prin licitație. Exemplificăm aici proiectul de reabilitare a străzii Gării care în proiect era 11 milioane de lei, iar la licitație a ieșit cu puțin peste 5 milioane de lei și concesionarea Serviciului de iluminat public care a scăzut de la 29 de milioane de lei la 21 de milioane în urma licitației.

Advertisements
  

Rămâne de văzut, dacă la finalul acestei luni aleșii locali vor aproba acest proiect de amenajare a unui loc de joacă în Zona Vale a municipiului. Acest vot ar putea fi privit ca primul test cu adevărat al alianței PNL – Pro România, în condițiile în care votul lui Cristian Rățoi nu este unul sigur.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Curtea de Conturi cere Consiliului Local măsuri urgente în ceea ce privește activitatea RAGCL-ului

Răzvan Grecu

Prognoza pentru următoarele săptămâni, 23 august – 5 septembrie, în fiecare regiune. Vremea se răcește în toată țara

Redacția

Poligonul auto mutat pentru o zi din cauza lucrărilor de reabilitare a străzii Stadion

Răzvan Grecu
Încarcă...