NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Local Pașcani convocat într-o ședință. Pe ordinea de zi sunt două proiecte!

Aleșii locali din municipiul Pașcani, se întâlnesc joi, 4 noiembrie, ora 13.00, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt doar două proiecte de hotărâre, ambele inițiate de primarul Marius Pintilie.

Primul proiect prevede desemnarea reprezentanților din Consiliul Local pentru a face parte din Comisia de evaluare pentru concursul de director și director adjunct la unitățile de învățământ din Pașcani. Al doilea punct aflat pe ordinea de zi este aprobarea proiectului tehnic și actualizarea indicatorilor tehnico-economici în ceea ce privește amenajarea noului cimitir.

Iată ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local, pentru a fi membri în Comisia de evaluare a probei de interviu, la concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct la unitățile de învățământ din Municipiul Pașcani
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic și actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amenajare cimitir în municipiul Pașcani, județul Iași”.
  
Advertisements

Related posts

Păşcănenii cer administraţiei locale, extinderi de gaz şi amenajarea unui obor

Irina Gherasim

Parlamentarii au dezincriminat “nepotismul” la parlamentari

Redacția

PNL Pașcani:”Nu credem în acestă teorie că nu există loturi de teren în Pașcani”!

Marius Parteni
Încarcă...