NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliile Locale din Cristești și Miroslovești au blocat proiectul privind majorarea prețului apei!

În două comune din zona Pașcani, aleșii locali nu au fost de acord cu majorarea prețului serviciilor de apă și canalizare. Vorbim de localitățile Cristești și Miroslovești.

Aleșii nu au fost de acord cu majorarea, pe motiv că ar urma să aibă parte o creștere prea mare, iar investiții nu au fost demarate.

Discuțiile au fost aprinse, inițiativa privind majorarea aparținând operatorului și primarului în funcție. Primarul din Cristești, Constantin Bolohan, ne-a declarat că localitatea pe care o conduce ar urma să beneficieze de peste 1,8 milioane euro. Chiar dacă proiectul nu a fost votat, el susține că îl va repune pe ordinea de zi.

La fel și la Miroslovești. Legislativul local, dar și primarul, au blocat majorarea prețurilor. Ei nu au fost de acord cu majorarea solicitată de Asociația Regională a Serviciilor de Apă și Canalizare și ApaVital.    

Noul preț al apei potabile va crește de la 1 iulie. Pentru clienții localităților unde operatorul județean oferă servicii de canalizare și apă, creșterea va fi de 1,62 bani.

loading...
Advertisements

Related posts

Noi puncte antigrindină deschise în județul Iași, la Strunga, Sârca și Hălăucești.Acestea sunt complet funcționale

Redacția

Ultimele pregătiri pentru Zilele Municipiului Paşcani, ediţia a IX-a! Iujurile au ajuns în oraş! De mâine, strada Stadion va fi închisă!

Ema Roman

Cetățenii care au strâns semnături împotriva ApaVital s-au prezentat la audiențe. Primarul susține că nu se mai poate interveni pe semnăturile anulate. (VIDEO)

Redacția
Încarcă...