NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliile de Administrație ale Spitalului Municipal de Urgență și Clubului Sportiv au fost completate

Sunt cunoscute numele persoanelor ce vor face parte din componența Consiliilor de Administrație ale Spitalului Municipal de Urgență și Clubul Sportiv . Aleșii locali au stabilit prin vot secret persoanele.

La Spitalul Municipal de Urgență Pașcani în locul medicului Iuliana Rățoi, care a demisionat pentru a nu fi într-un confilict de interese, a fost nominalizat un alt cadru medical. Este vorba despre Lizica Mocanu, de profesie medic, nominalizarea aparținând celor din Pro România. Iuliana Rățoi a demisionat din acest consiliu întrucât este medic în cadrul unei clinici private ce are contracte cu Spitalul Municipal.

La nivelul Clubului Sportiv Municipal, locul lăsat liber ca urmare a demisiei lui Andrei Rîznic a fost luat de Ionel Ciurilă, de profesie economist, fost polițist.

Advertisements

Related posts

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a solicitat instanței amânarea procesului „Perla Neagră” pentru angajarea unui avocat, fără a avea acordul Consiliului Local!

Răzvan Grecu

Ce măsuri trebuie aplicate de primarii din județ pentru evitarea situaţiilor de urgenţă

Redacția

Se fac presiuni pentru semnalizarea intersecției de la Mogoșești-Siret, unde s-au produs două accidente rutiere cu victime

Diana Marcu
Încarcă...