RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Sorin Olariu lăsat în afara Consiliilor de Administrație, a unităților de învățământ din Pașcani

Astăzi s-a decis componența Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din Pașcani. Votul a  fost dat în Consiliul Local într-o ședință extraordinară ce a avut loc în această dimineață.

Astfel, din cei 19 consilieri, doar 17 au fost delegați să reprezinte interesele municipalității în aceste consilii de administrație, Cristian Rățoi fiind incompatibil să ocupe o astfel de funcție, dată fiind calitatea sa de viceprimar, iar Sorin Olariu nu a reușit să acumuleze voturile necesare, susținerea sa din partea PSD nefiind suficientă pentru a-l învinge pe candidatul susținut de alianța PNL Pro România.

În urma votului, la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” vor fi prezenți în Consiliul de Administrație, Monica Pleșcan (PNL), Costel Stamatin (Pro România) și Mihai Dediu (PSD).

La Colegiul Tehnic „CF Unirea” au fost delegați în conducerea școlii Mihaela Spiridon (PNL) și Ciprian Pintilie (PSD), în timp ce la Liceul Teoretic „Miron Costin” reprezentanții municipalității sunt Mihai Vîrlan (PNL), Petronica Constantinescu (PNL) și Vlad Macovei (PSD).

  

La Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” reprezentarea municipalității este următoarea în conducerea instituției de învățământ: Bogdan Agafiței (PNL) și Liliana Perțu (PSD), iar la Liceul Tehnologic „Nicolaie Iorga” în Consiliul de Administrație vor fi prezenți Constantin Nemțanu (PNL) și Vasile Haldan (PSD).

La Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” au fost numiți Cătălin Conache (PNL) și Gabriela Nedelcu de la (PSD), în timp ce la Școala Gimnazială Lunca a fost votat Dumitru Pantazi, iar la cea din Gâștești a fost delegat Dan Zăgan (PNL).

Grădinițele cu program prelungit 2 și 3 îi vor avea în conducere pe următorii aleși locali: Gabriela Nedelcu de la (PSD) și Mihaela Spiridon (PNL), în timp ce la Clubul Copiilor propunerea aprobată de consiierii locali a fost Mihai Grigoriu de la (PNL), acesta nefăcând parte din legislativul local.

De altfel, această propunere a fost contestată de către Gabriela Nedelcu care a susținut că această poziție ar trebui să fie ocupată de consilierul Sorin Olariu de la PMP. În urma votului însă, aleșii locali au decis ca Mihai Grigoriu să reprezinte municipalitatea în conducerea Clubului Copiilor.

Related posts

Grevă spontană la o societate din Pașcani! Angajatorul insistă pentru vaccinare, angajații se opun

Marius Parteni

Covoare asfaltice de peste doua milioane lei pe drumurile din Iasi

Redacția

Dezbateri pe concesionarea terenurilor și imobilelor CJ Iași

Redacția
Încarcă...