NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Sorin Olariu despre blocarea proiectelor sale de către Primărie: „Doar prin mijloace de tortură aș putea să le deblochez”

Consilierul PMP, Sorin Olariu, nu crede că proiectele sale, care au fost aprobate în Consiliul Local al municipiului Pașcani, vor fi implementatea prea curând. Este vorba despre centrul de recoltare a sângelui, sensul giratoriu din dreptul supermarketului Kaufland, cișmelele și toaletele publice.

 

  

Olariu spune că deși ele au fost aprobate, nu vor fi puse prea curând în aplicare, deoarece „funcționarii publici aserviți” le blochează. Declarația a fost făcută ieri seară, în emisiunea „În Obiectiv”, difuzată de Actualitatea TV.

 „Păi v-am spus, nu e neapărat ce cred eu. Vorbim pe realități. La proiectul cu centrul de recoltare, am făcut orice ca să-i împing de la spate. La celelalte ce să mai fac, doar cu mijloace de tortură. Glumesc!  Știți și dumneavoastră cum se lucrează în Primăria Pașcani, indiferent că e Dumitru Pantazi. Și pe timpul lui Rățoi, și pe timpul lui Crăciunescu a fost la fel. Tot timpul, toată lumea să blocheze pe toată lumea, și de asta suferim astăzi.Dacă a trecut ceva prin vot, au avut grijă cei care conduc administrația publică, prin funcționarii publici aserviți, să blocheze tot”, a acuzat Sorin Olariu, consilier PMP. 

Reamintim că, Sorin Olariu a declarat că este într-o colaborare cu PSD la nivelul Consiliului Local Pașcani, acolo unde le sprijină acestora proiectele cu votul său.

Advertisements

Related posts

Primăria propune amenajarea unui parc industrial pe pășunea din Sodomeni!

Marius Parteni

DOI ANI CU SUSPENDARE pentru Liviu Dragnea în dosarul Referendumul. VINEREA MARE s-a terminat bine pentru liderul PSD

Redacția

Prețul unei călătorii pe mijloacele de transport ale RAGCL rămâne neschimbat, din cauza documentației realizată greșit

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site