NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Olariu:”Nu votez nici o hotărâre care avantajează ApaVital, dar nu vreau să sufere oamenii” ( DOC)

Problema presiunii apei pe instalații, revine în actualitate. Locatarii blocului D1, constituiți în Asociația “Luceafărul”, au transmis către Consiliul Local o reclamație în care arată că în perioada 3-6 februarie 2018 presiunea a fost foarte scăzută, la nivelul etajelor cinci și șase.

 

 Reprezentanții asociației au transmis o reclamație Primăriei, pe care edilul local a trimis-o spre analiză directorului de la RAGCL Pașcani. Subiectul are legătură cu hidrofoarele pe care municipalitatea vrea să le predea către ApaVital, dar demersul primarului se lovește de opoziția din legislativul local.

 Sorin Olariu, consilier local din partea PMP, este de părere că hidrofoarele cu care se asigură presiunea apei pe instalații ar trebui predate către ApaVital.

 ”Eu am fost de acord cu acest proiect, când a fost pe ordinea de zi. Nu votez nici o hotărâre care avantajează ApaVital, dar nu vreau să sufere oamenii. Aștept o hotărâre a instanței de judecată cu privire la redevența care trebuie achitată, dar problema hidrofoarelor trebuie rezolvată. Până la urmă în această luptă politică, cetățenii suferă. Am pierdut noi destui bani de la ApaVital, cât pot să valoreze aceste hidrofoare”, a susținut Sorin Olariu într-o emisiune la postul nostru de televiziune.

 Consilierii PNL nu susțin ideea predării administrării acestor hidrofoare către ApaVital, întrucât reprezentanții operatorului nu și-au dat un acord scris că nu vor solicita celor de la RAGCL cheltuieli cu asigurarea presiunii pe instalațiile unde furnizează apă caldă.

Liberalii au cerut ca regia locală de termoficare să plătească doar costuri de funcționare.  

 Click aici pentru a vedea documentul

loading...
Advertisements

Related posts

Apartamente ANL repartizate astăzi la două familii din Pașcani

Răzvan Grecu

Câțiva angajați ai Primăriei scoși țapi ispășitori pentru că nu rezolvă problema câinilor comunitari

Irina Gherasim

Sensul giratoriu de la Spitalul municipal de Urgență Pașcani va fi construit provizoriu din balize. Stația de taximetre urmează să fie mutată peste drum!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site