NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Neculai Enea propune ca banii pentru Zilele Municipiului să fie alocaţi înlocuirii reţelelor de apă

În plin scandal al apei la Paşcani, un consilier local a găsit soluţia  pentru ca reţelele de apă de pe străzile afectate de lucrările la Planul Integrat de Dezvoltare Urbană să fie schimbate.

După ce constructorul EkySam a ameninţat că începând de luni, 27 aprilie, va intra să asfalteze pe străzile Izvoarelor şi Mihai Eminescu, indiferent dacă sunt sau nu schimbate conductele de apă, iar ApaVital nu a primit aprobarea consilierilor locali de a mai opera la Paşcani, Neculai Enea a identificat sursa de finanţare pentru reabilitarea reţelelor de apă de pe străzile amintite.

Acesta a propus ca cele 3 miliarde de lei vechi alocate Zilelor Municipiului  să fie direcţionate către aceste lucrări, astfel încât să nu se pună în pericol investiţiile din bani europeni.

"3 miliarde pentru 3 zile de muzică şi bere sunt prea multe. Mai bine folosim banii pentru reabilitarea reţelelor de apă de pe străzile afectate de PIDU," a propus Enea.

Propunerea sa a fost susţinută şi de consilierul Dorin Nichifor care a reamintit că a fost indus în eroare de primarul Dumitru Pantazi care a garantat că sunt bani în buget pentru acele lucrări. Iniţiativele au rămas la stadiul de propuneri, consilierii locali nesupunându-le la vot.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Două noi proiecte depuse de CJ cu finanțare europeană în valoare totală de 6 milioane de euro!

Redacția

Bătaie de joc! Documente adresate consilierilor, înregistrate în zi nelucrătoare

Marius Parteni

,,Zorro” din Pașcani a dat din nou drumul la apă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site