NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Avrămiuc propune: Pasaj subteran sau scări rulante supraterane, în zona liceelor din vale. Cum comentați!

Un consilier local a venit ieri cu propunerea de a fi studiate o serie de oportunități care să ducă la identificarera unor soluții pentru traversarea străzii din zona liceelor din vale.

Vasile Avrămiuc, consilier PSD, este de părere că zona este foarte aglomerată între cele două licee.

„Trebuie să recunoaștem că cel mai vulnerabil loc în ceea ce privește circulația pietonilor, este zona de la cele două licee de la piața din vale. Poate părea o părere utopică, dar cred că trebuie studiate acolo posibilitatea amenajării unor pasaje, fie subterane, poate este mai dificil. Dar în viitor trebuie să găsim o soluție, poate specialiștii. Fie un pasaj subteran, fie niște scări rulante supraterane, pentru că spațiul acolo este îngust, aglomerația este mare și în viitor vor fi mari probleme cu pietonii”, a susținut consilierul Avrămiuc.

Propunerea acestuia a fost ascultată de ceilalți membri ai legislativului local și șefii Primăriei, fără a primit un răspuns afirmativ. În aceste condiții, subiectul se poate ușor adăuga pe lista de proiecte politice promise la alegerile din 2016 de primarul Dumitru Pantazi și echipa PSD.

Discuțiile de ieri din Consiliul Local au evidențiat faptul că în zona pieței vale anul acesta ar putea fi amplasat un semafor la trecerea din fața marketului Viosand.

Advertisements
Loading...

Related posts

LEGEA CARE REDUCE PROGRAMUL DE MUNCĂ. VINEREA VOR FI OBLIGATORII DOAR 6 ORE

Redacția

Vacanță în dosarul „Perla Neagră”. Secretarul suspendat a dat ieri declarații defavorabile primarului!

Răzvan Grecu

Exercițiu de intervenție în cazul unui cutremur cu victime, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu
Încarcă...