RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Consilierii PSD cercetați pentru abuz în serviciu de procurorii pășcăneni

Situație delicată pentru consilierii locali ai Partidului Social Democrat. Aceștia sunt cercetați de procurorii pășcăneni pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Informația a fost publicată săptămâna trecută pe o rețea de socializare de către un consilier local al Partidului Național Liberal.

 

Dosarul penal este unul ce are legătură cu raportul comisiei de verificare a activității de la Eco Salubritate și este disjuns dintr-un alt dosar ce este instrumentat de procurorii DNA.

  

Mai exact, săptămâna trecută, Claudiu Bodoașcă și Cătălin Conache ar fi fost audiați de polițiștii pășcăneni în calitate de martori într-un dosar ce vizează refuzul consilierilor PSD de a lua act de raportul comisieide verificare a activității de la Eco Salubritate.

În 29 noiembrie 2016, Bodoașcă a solicitat suplimentarea ordinei de zi a ședinței de Consiliu Local cu discutarea raportului comisiei de verificare a activității de la Eco Salubritate, însă consilierii PSD, la propunerea lui Leonard Ursu au votat împotriva acestei propuneri.

„Ieri (n.r. 27.04.2017) am fost chemat la Poliția Pașcani pentru audieri în calitate de martor. Este un dosar disjuns din cel de la DNA unde am transmis raportul comisiei de verificare a activității Eco Salubritate. La Pașcani se cercetează abuzul în serviciu pentru că consilierii PSD nu au vrut să discute acest raport , iar la DNA au rămas spre cercetare eventualele infracțiuni de corupție descrise de noi în raport ”, a postat Claudiu Bodoașcă pe o rețea de socializare.

Reamintim că raportul comisiei liberale a fost prezentat până la urmă în plenul Consiliului Local pe data de 28 februarie, însă în ciuda ilegalităților sesizate aleșii locali nu au demis conducerea societății de salubritate.

Related posts

Tulcea: Un bărbat este cercetat după ce a tăiat cozile a doi câini

Redacția

Închisoare cu executare pentru violență

Teona Gherasim

O mașină furată din capitală a fost găsită de oamenii legii pășcăneni

Teona Gherasim
Încarcă...