NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Paşcani: Consilierii locali sunt convocaţi în şedinţă extraordinară luni, 15 mai

Legislativul păşcănean este convocat la începutul săptămânii viitoare, în şedinţă extraordinară cu şapte proiecte pe ordinea de zi.

 

 

  

Iată care sunt acestea:

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea anexei nr. 16 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 58 din 14.04.2014 privind închirierea prin licitație publică a pășunilor, proprietate privată a Municipiului Pașcani, aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani, în vederea pășunării animalelor membrilor colectivității locale înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor, cu modificările și completările ulterioare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea HCL nr. 49 din 21.04.2017 privind aprobarea Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada aprilie – iunie 2017 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Advertisements

Proiect de HOTARARE privind majorarea capitalului social al S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. având ca unic acționar Municipiul Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli și a Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare al Municipiului Pașcani pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 90 din 26.05.2009 privind stabilirea amplasamentului pentru construcție locuințe ANL pe teren proprietate publică a municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Advertisements

Proiect de HOTARARE privind modificarea prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare – epurare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea utilizării interconectării aducțiunii Moțca – Pașcani cu aducțiunea Verșeni, pentru suplimentarea debitului de apă pentru municipiul Pașcani, în caz de nevoie – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

DOCUMENT. Restaurantele, cafenele, cinematografele și teatrele se deschid de la 1 septembrie. Care sunt regulile impuse

Redacția

PSD + ALDE: ”Autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi este deja aprobată şi urmează să intre în achiziţie publică pe SEAP”. Activiștii: ”nu vă mai credem. Ne vedem la tribunal”

Redacția

Primăria a trecut la toaletarea copacilor în mai multe zone din Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site