NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii au decis: taxele și impozitele nu vor fi majorate în 2022!

Taxele și impozitele locale pentru anul 2022 nu vor crește decât cu rata inflației, asta a fost decizia unanimă luată astăzi de aleșii locali. Întruniți într-o ședință extraordinară, consilierii locali au votat fără discuții proiectul de hotărâre prin care s-a decis cuantumul taxelor locale pentru anul viitor.

Votul de astăzi a fost o obligație legală, această hotărâre poate fi modificată pe tot parcursul anului 2021. De altfel, reprezentanții  Primăriei Pașcani au declarat deja că se face o analiză a nivelului actual al taxelor și impozitelor locale, raportat chiar la alte municipii și comune din țară.

Pe 1 aprilie, într-o conferință de presă, primarul Marius Pintilie a declarat că analizează posibilitatea creșterii taxelor locale pentru a se putea realiza mai multe investiții.

„Avem de realizat multe lucruri. Pentru aceasta este nevoie de bani. Noi căutăm soluții peste tot. Nu ascund faptul că de o lună de zile analizăm posibilitatea creștererii taxelor locale. Sunt anumite taxe ce trebuie reanalizate”, declara la începutul lunii, primarul Marius Pintilie.

  

Reamintim că în ultimii ani de zile taxele și impozitele locale nu au fost majorate decât în cuantumul prevăzut de lege, în timp ce taxele speciale, cum ar fi taxa de salubrizare sau taxele din piețe, au suferit modificări în ultimii doi ani de zile.

Advertisements

Related posts

Ninge abundent în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naţionale şi unde sunaţi pentru a afla dacă sunt tronsoane blocate

Redacția

Primăria Botoşani a pus gând rău iubitorilor de maidanezi: cine nu sterilizează şi nu înregistrează câinii pe care îi hrăneşte şi adăposteşte este bun de plată

Redacția

Imagini foto de la ședința unde pășcănenii așteaptă în spatele consilierilor votul împotriva ApaVital

Marius Parteni
Încarcă...