NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Confuzia făcută de viceprimarul Gabriela Nedelcu în ședința de Consiliu Local de astăzi

Tensiunea politică din această perioadă își face simțită prezența. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a făcut în ultima perioadă câteva gafe în aparițiile publice.

Ultima a fost făcută astăzi în ședința Consiliului Local, în momentul în care a încercat să combată inițiativa celor din PNL, cu privire la redeschiderea cinematografului.

Nu cred că este o prioritate redeschiderea cimitirului„, a spus Gabriela Nedelcu, viceprimarul municpiului Pașcani. Ea a revenit asupra declarației și a rectificat, spunând într-un final cuvântul cinematograf, după ce i s-a atras atenția de către colegi.

Toți cei din sală s-au amuzat pe marginea gafei.”Gura păcătosului adevărat grăiește”, au spus unii dintre ei care au asistat la ședință.

Săptămâna trecută cu prilejul ședinței comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere viceprimarul a mai făcut o greșeală. Atunci când vorbit despre invesițiile promise de ApaVital în municipiul nostru, Gabriela Nedelcu a susținut că în cartierul Aerodrom, cităm:„Noi acolo nu avem nici apă, nici canalizare”.         

Advertisements
Loading...

Related posts

Proiectul privind aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2018, în dezbatere publică la Paşcani

Ema Roman

Din septembrie taxele ANAF vor putea fi plătite cu cardul

Redacția

Societatea civilă cere ieșirea din ARSACIS și organizarea unui referendum pe problema apei. Consilierii locali invitați să-și asume un proiect de hotărâre în acest sens! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...