RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Confuzia făcută de viceprimarul Gabriela Nedelcu în ședința de Consiliu Local de astăzi

Tensiunea politică din această perioadă își face simțită prezența. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a făcut în ultima perioadă câteva gafe în aparițiile publice.

Ultima a fost făcută astăzi în ședința Consiliului Local, în momentul în care a încercat să combată inițiativa celor din PNL, cu privire la redeschiderea cinematografului.

Nu cred că este o prioritate redeschiderea cimitirului“, a spus Gabriela Nedelcu, viceprimarul municpiului Pașcani. Ea a revenit asupra declarației și a rectificat, spunând într-un final cuvântul cinematograf, după ce i s-a atras atenția de către colegi.

Toți cei din sală s-au amuzat pe marginea gafei.”Gura păcătosului adevărat grăiește”, au spus unii dintre ei care au asistat la ședință.

  

Săptămâna trecută cu prilejul ședinței comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere viceprimarul a mai făcut o greșeală. Atunci când vorbit despre invesițiile promise de ApaVital în municipiul nostru, Gabriela Nedelcu a susținut că în cartierul Aerodrom, cităm:“Noi acolo nu avem nici apă, nici canalizare”.         

Related posts

1968 de pășcăneni vor primi în februarie ajutor suplimentar la plata facturii la căldură pe decembrie 2012. RAGCL face verificări acolo unde sunt dubii în privința consumului

Marius Parteni

Aviz favorabil pentru organizarea circulației rutiere în zona Lidl, Kaufland și noul centru comercial

Marius Parteni

Tribunalul Iași hotărăște joia viitoare dacă ApaVital va mai opera la Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...