NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Conferință de presă PNL: Adomniței a vorbit despre importanța aderării la ARSACIS, a taxat PSD-ul local și a prezentat candidatul Andrei Muraru (VIDEO)

Astăzi la sediul PNL Pașcani, a avut loc o conferință de presă la care au luat parte membrii importanți ai acestei formațiuni politice, atât la nivel local cât și județean. Mai exact, la Pașcani a fost prezent, Cristian Adomniței, Mihai Dangă, Costel Alexe, Andrei Muraru cât și  Marin Burlea.

 

Cristian Adomniței a vorbit ziariștilor despre importanța aderării Pașcaniului la ARSACIS. El a explicat faptul că aleșii locali au un pas important de făcut în legătură cu cedarea serviciului de apă către Apavital Iași, iar dacă acest lucru nu se va realiza municipiul nostru poate pierde investiții de 13 milioane de euro.

  

Șeful Consiliului Județean Iași, a taxat și criticile aduse de PSD Pașcani. Acesta a precizat că acuzațiile sunt false și că PSD Pașcani a căpușat Prest Serv Apa în ultimii ani.

La final, Adomniței a prezentat candidatul Andrei Muraru, cel care este propus de organizația județeană pentru alegerile Europarlamentare.

{flv}diverse/11 mai conferinta adomnitei pnl{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Mihai Chirica a preluat șefia PSD Iași. Victorel Lupu a demisionat

Marius Parteni

Alegerile locale 2020. Data probabilă stabilită de Guvern

Redacția

Parlamentarii pășcăneni au mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site