RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Conferință de presă PNL: Adomniței a vorbit despre importanța aderării la ARSACIS, a taxat PSD-ul local și a prezentat candidatul Andrei Muraru (VIDEO)

Astăzi la sediul PNL Pașcani, a avut loc o conferință de presă la care au luat parte membrii importanți ai acestei formațiuni politice, atât la nivel local cât și județean. Mai exact, la Pașcani a fost prezent, Cristian Adomniței, Mihai Dangă, Costel Alexe, Andrei Muraru cât și  Marin Burlea.

 

Cristian Adomniței a vorbit ziariștilor despre importanța aderării Pașcaniului la ARSACIS. El a explicat faptul că aleșii locali au un pas important de făcut în legătură cu cedarea serviciului de apă către Apavital Iași, iar dacă acest lucru nu se va realiza municipiul nostru poate pierde investiții de 13 milioane de euro.

  

Șeful Consiliului Județean Iași, a taxat și criticile aduse de PSD Pașcani. Acesta a precizat că acuzațiile sunt false și că PSD Pașcani a căpușat Prest Serv Apa în ultimii ani.

La final, Adomniței a prezentat candidatul Andrei Muraru, cel care este propus de organizația județeană pentru alegerile Europarlamentare.

{flv}diverse/11 mai conferinta adomnitei pnl{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Investiția de la Palatul Cantacuzino obiectul unei interpelări adresate ministrului DRAP

Marius Parteni

PSD militează pentru revenirea la votul pe liste

Redacția

Vasile Axinte măsurat în sondaje drept candidat AUR pentru Primăria Pașcani! Vezi ce declară Dumitru Pantazi despre asta!

Răzvan Grecu
Încarcă...