NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conferință de Finalizare a Centrului Social din municipiul Pașcani

Luni, 15 decembrie, va avea loc Conferința de Finalizare a proiectului “Reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente specifice a Centrului Social în municipiu Pașcani”.

 

  

„La data de 15.12.2014, ora 11.30, la sala de conferințe a Primăriei Pașcani, va avea loc Conferința de finalizare a proiectului: “Reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente specifice a Centrului Social în municipiu Pașcani”. Societatea care a executat lucrarea este: SC Compania de Construcții Moldoconstruct S.A, iar valoarea proiectului este de 2.894.439,92 lei. Menționez faptul că acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, prin Axa 1 a Regio-Programul Operațional Regional “Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor poli urbani de creștere” după cum urmeaza: FEDR 80,35%, Bugetul Național 17,65% și Bugetul local 2%”, a declarat Cristian Menegon, Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Pașcani.

 Menționăm faptul că Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est are ca obiectiv general îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor sociale din municipiul Pașcani și ridicarea acestor servicii la standarde europene, prin dezvoltarea intervențiilor publice în rezolvarea problemelor comunitare în zona de acțiune urbană, până în 2015, creând șanse egale grupurilor dezavantajate.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei oprită astăzi în Pașcani și suburbii, între orele 10.00-18.00

Diana Marcu

Decizie a Curții de Conturi: probleme de legalitate la concesionarea serviciilor publice! (DOC)

Răzvan Grecu

Doi tineri din Tătăruși riscă 10 ani de închisoare după ce au făcut sex cu o fată de 13 ani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site