NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Conducerea Spitalului Municipal Pașcani ar vrea să demisioneze. Reprezentanții Primăriei îi recomandă, să nu abandoneze

Pe data de 14 martie expiră mandatele la conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, pentru managerul Daniel Bechir și directorul medical Aurelia Pădurariu. În conferința de presă de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani, primarul Marius Pintilie a anunțat că dorește să le prelungească mandatele.

Săptămâna aceasta primarul însoțit de administratorul public Claudiu Bodoașcă, au purtat discuții cu conducerea unității medicale. Subiectele țin de problemele instituției, proiectele și programele de dezvoltare.

Întrebat astăzi dacă cei din conducere și-au exprimat intenția de a demisiona, primarul a recunoscut că a fost o asemenea abordare.

„Eu am dat dispoziție la Biroul Personal să pregătească dispozițiile pentru prelungirea mandatelor interimare. Îi sfătui să rămână, să continuie munca, să nu abandoneze acum. Sunt foarte multe lucruri de făcut. Avem și această situație nedorită de starea de pandemie”, a spus primarul Marius Pintilie.

  

Mandatele celor din conducere vor fi prelungite pentru o perioadă de trei luni de zile. Din echipa actuala face parte și directorul economic Jana Gabor.   

Advertisements

Related posts

Începe campania de vaccinare antigripală. Mai multe doze față de anul trecut

Redacția

Epidemia de gripă s-a încheiat. Numărul total al deceselor înregistrate

Redacția

Alexandru Rafila, despre închiderea şcolilor: Este o părere medicală! E greu de crezut că vor sta în casă

Redacția
Încarcă...