NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conducerea de la EcoSalubritate de neclintit! Consilierii PSD girează falimentul societății! (VIDEO)

Consilierii PSD nu s-au prezentat la ședința extraordinară a legislativului local convocată de liberali cu scopul de a revoca din funcție conducerea de la EcoSalubritate. În sala de ședințe au fost doar reprezentanți ai opoziției, care au organizat ședința.

 

Ședința programată de la ora 11.00 nu s-a putut ține, deoarece în sală se aflau doar opt din cei nouăsprezece aleși în funcție. Pentru ca ea să se desfășoare ar fi fost nevoie de zece consilieri.”Conform legii, ședința se poate desfășura dacă în sală sunt prezenți jumătate plus unu din numărul consilierilor în funcție. Se pare că ședința nu se poate desfășura”, a subliniat Irina Jitaru.

Decizia social-democraților de a lipsi a fost taxată de cei din PNL. Președintele formațiunii politice a subliniat că cei din PSD doar vorbesc despre problemele de la societatea de salubrizare, fără a căuta soluții concrete.”Mi-aș fi dorit ca aleșii din PSD să fie prezenți astăzi la ședință, să discutăm și să identificăm soluții. Puteau chiar să se abțină la vot, dar să respecte electoratul și pe cei care i-au trimis în Consiliu Local”, a precizat Marius Pintilie, consilier local din partea PNL.

Claudiu Bodoașcă a spus și el că și-a pierdut încrederea în consilierii PSD, după ce aceștia au refuzat să fie prezenți la ședință. 

Liberalii au susținut că demersul lor nu este unul politic, așa cum s-a afirmat.”Noi am venit în ședința de Consiliu Local să discutăm despre situația de acolo și să găsim soluții. Cei din PSD au anunțat că vor discuta săptămâna viitoare, în cadrul partidului, despre situația de acolo. Cine acționează politic? Noi, cei din PNL, care dorim să discutăm public despre problemele de acolo, sau PSD care discută la partid subiectul!”, a susținut Andrei Rîznic, consilier PNL. 

Supărat pe social-democrați este și consilierul Sorin Olariu. El este de părere că aleșii din PSD se fac vinovați de situația societăților din subordine.”Am zis că o parte dintre ei nu au vină pentru situația în care se află societățile din subordinea Consiliului Local. Astăzi m-am înșelat. Sunt cu toții vinovați, indiferent de ce perioadă vorbim!”, a spus Olariu.

Opoziția a anunțat că este dispusă să convoace, săptămânal, ședințe extraordinare pentru a discuta pe marginea situației de la societatea de salubrizare.

 {youtube}J4t_WX6HnGo{/youtube}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Locatarii blocului B5 îi reamintesc primarului să termine proiectele începute înainte de campanie

Ema Roman

Comuna Tatarusi, iluminata cu ajutorul vantului si al soarelui

Redacția

Afaceriștii la mâna executivului din Primărie. Concesiunile “cu dedicație” au prioritate. Secretarul Zuzan suspectat de primarul Pantazi că încasează șpagă!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site