NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Condamnari cu EXECUTARE in Dosarul Transferurilor: George Copos: 5 ani! Giovani Becali: 8 ani! Cristi Borcea: 7 ani! Victor Becali: 7 ani! Gica Popescu: 3 ani! Mihai Stoica: 4 ani!

George Copos a fost condamnat de catre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresto la cinci ani de inchisoare cu executare, dupa ce initial fusese achitat in „Dosarul Transferurilor”. George Copos este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare si trei ani interzicere a unor drepturi, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave in DOSARUL TRANSFERURILOR de fotbalisti.

Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare si trei ani interzicere a unor drepturi, decizie cu suspendare timp de cinci ani.

  

Fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare si sase ani interzicere a unor drepturi.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi pentru sapte ani, pentru inselaciune.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

In rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999 – 2005.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa www.bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

FC Kosarom a învins vineri pe Viitorul Tg. Frumos (3-1)

Răzvan Grecu

Rezultate bune pentru sportivii de la Clubul ”Long Ho” la Campionatul Național de Qwan Ki Do

Răzvan Grecu

Simona Halep şi-a fixat obiectivele la JO 2020: „Vreau să fiu portdrapel şi să iau o medalie”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site