NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Concurs de frumusețe în Pașcani. Evenimentul Miss Moldova se apropie cu pași rapizi

Municipiul nostru va fi peste două săptămâni gazda unuia dintre cele mai așteptate evenimente de frumusețe din regiunea noastră. Zeci de fete se vor întrece pentru titlul de Miss Moldova. Competiția va fi de anvergură deoarece concursul se adresează tuturor reprezentatelor sexului frumos cu vârsta cuprinsă între 17 și 30 din zona Moldovei.

 

Pe data de 17 februarie, pe scena Casei de Cultură Mihail Sadoveanu se vor aduna cele mai frumoase moldovence. Fetele vor trebui să dovedească faptul că merită titlul de Miss în fața unui juriu, dar și în fața spectatorilor.

În seara de neuitat se anunță și o prezență obișnuită cu scena Casei de Cultură din Pașcani. Ianna Novac este invitatul special. Artista va susține un recital pentru pășcăneni și va acorda și calificative, acesta făcând parte din juriu.  

Spectacolul ”Super Model – Reginele Frumuseții – Miss Moldova 2017” va fi prezentat de Liviu Sorinel și Samir Marcu, iar spectacolul se anunță a fi unul pe cinste.

Înscrierile au început, iar referentul instituției culturale așteaptă sute de fete să se înscrie la această competiție. Invitația la eveniment sună cam așa: “Dacă ai între 17 și 30 de ani și un aspect fizic plăcut, te așteptăm să te înscrii la concurs. Vino cu C.V.-ul tău la Casa de Cultură din Pașcani – persoană de contact – SAMIR MARCU (0726 040408)!”.

Pe data de 10 februarie va fi data finală de înscriere la acest concurs, ulterior urmând a fi alese cele care intră în concurs.

Probele la care vor fi supuse participantele constau în trei defilări. La prima probă fetelor vor defila într-un body, la a II-a probă fetele vor defila într-o ținută casual și a III-a provă va consta în defilare în rochie de seară.

În cadrul concursului se vor oferi următoarele titluri, mărci oficiale, înregistrate la OSIM de către MissTv Romania: 

SUPER MODEL MOLDOVA 2017 MEGA MODEL MOLDOVA 2017 SUPER STAR MOLDOVA 2017 
MEGA MODEL PAŞCANI 2017 SUPER MODEL PAŞCANI 2017 
SUPER STAR PAŞCANI 2017 
SUPER STAR IAŞI 2017 SUPER STAR VASLUI 2017 SUPER MODEL IAŞI 2017 MEGA MODEL IAŞI 2017 MISS IAŞI 2017 MISS VASLUI 2017 SUPER STAR VASLUI 2017 MISS SUCEAVA 2017 SUPER STAR SUCEAVA 2017 MISS BOTOŞANI 2017 SUPER STAR BOTOŞANI 2017 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

9 mai, trei sărbători care au marcat istoria României

Redacția

Olimpiadă de evenimente și idei de implementat în Târgu Frumos

Redacția

Ziua Armatei României

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site