NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Concluziile USR – PLUS după întâlnirea cu pășcănenii: Municipiul are nevoie de investiții și viziune de dezvoltare! (VIDEO)

Membrii  organizațiilor județene USR – PLUS și cei din Pașcani au avut astăzi programată o vizită în municipiul Pașcani. Delegația i-a avut în frunte pe deputații Cosette Chichirău (candidatul pentru  Primăria Iași), Marius Bodea (candidatul pentru CJ Iași) și Mioara Petrescu (candidatul pentru Primăria Pașcani).

Reprezentanții formațiunilor locale au mers în cele două piețe din municipiul nostru unde au stat de vorbă cu oamenii și comercianții prezenți. La finalul vizitei a fost organizată o conferință de presă pe platoul din fața Primăriei.

Marius Bodea și Mioara Petrescu au criticat administrația locală pentru lipsa de interes și viziune în implementarea proiectelor care să conducă la creșterea nivelului de trai. Un alt aspect condamnat este modul de gestionare al serviciilor publice, dar și lipsa unei strategii de atragere a investitorilor.

În opinia liderilor organizațiilor USR – PLUS, Pașcaniul trebuie să atragă fonduri europene și are mare nevoie de un parc industrial. Toate acestea ar crea locuri de muncă.  

loading...
Advertisements

Related posts

Organizația locală a PSD fără activitate în pragul alegerilor prezidențiale

Răzvan Grecu

Oficialităţile locale şi judeţene prezente la Zilele Oraşului. Vezi aici ce au declarat (Video)

Marius Parteni

Peremiștii din Pașcani, fideli lui Funar, cred în renașterea formațiunii la nivel de țară

Marius Parteni
Încarcă...