NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEveniment

Concluzii în urma evenimentului „Târgul Comunelor”. Pintilie: „Vrem să continuăm cu acest eveniment la Pașcani”

Primarii din localitățile care au participat la „Târgul Comunelor”, ce a avut loc anul acesta pe 4 septembrie, împreună cu primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie, s-au întâlnit astăzi pentru a discuta pe marginea acestui eveniment și pentru a trage câteva concluzii. Evenimentul a fost un succes, dar având în vedere că aceasta a fost prima ediție, în ceea ce privește organizarea au existat câteva stângăcii de care se va ține cont în anii următori, potrivit precizărilor făcute de Marius Pintilie, în conferința de presă de astăzi.

Edilul a mai menționat că în următorii ani, chiar dacă există posibilitatea ca specificul târgului să fie diferit, primariile din zonă vor fi invitate pentru a-și promova cele mai bune produse si servicii din comunitate.

Advertisements

„Ne-am întâlnit, am discutat plusuri și minusuri de la eveniment și s-au exprimat câteva idei de colaborări viitoare, tot cam în același sens. Sunt foarte mulți primari care doresc în continuare să-și promoveze activitățile lor culturale și economice din fiecare comunitate în parte și le-am spus că atunci când Primăria Municipiului Pașcani va organiza orice fel de eveniment îi voi invita și pe ei, în funcție de specificul evenimentului, respectiv, dar a rămas ideea de bază că cel puțin o dată pe an. Vrem să continuăm cu acest eveniment „Târgul Comunelor” la Pașcani, poate se va chema festival, să spunem că nu o să mai fie târg. Dar ideea în sine este bună, oamenii au fost mulțumiți, am primit în mare parte feedbackuri pozitive. Toți cei care suntem am fost implicați în acest eveniment, vrem la anul să continuăm și să îl îmbunătățim”, a precizat Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Localitățile care au participat anul acesta la „Târgul Comunelor” au fost Pașcani, Tătăruși, Miroslovești, Valea Seacă, Todirești, Butea, Ruginoasa, Heleșteni, Ciohorăni, Mircești și Sirețel.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Două tinere artiste din Pașcani ”stele printre stele”. Rianna a susținut un duet cu Luminița Anghel (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Teren sau despăgubiri în bani: Primăria a declanșat marea inventariere a terenurilor neretrocedate (VIDEO)

Marius Parteni

Clădirea fostei Școli nr.1 trebuie dărâmată, spune un expert! Fostul viceprimar o vrea renovată! Acoperișul e dărâmat, iar copacii cresc înăuntru!

Răzvan Grecu
Încarcă...