NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Comunicat USR PLUS Iași: Noua conducere a fost validată. Un pășcănean ales în Biroul Județean

Filiala Județeană USR PLUS Iași și-a ales noua conducere, prin vot democratic la care au participat delegați ai tuturor filialelor USR PLUS din județul Iași. Noul președinte al filialei județene USR PLUS Iași este subprefectul Ștefan Tanasă, fost consilier județean USR PLUS după alegerile locale din septembrie 2020.

În Biroul Județean a fost ales și un reprezentant al organizației Pașcani. Este vorba despre Florin Bușcă. Cei 14 membri ai Biroului Județean sunt membri ai filialei municipale și președinți ai filialelor USR PLUS din județ.

Biroul Județean este format din vicepreședinții Cosette Chichirău, Ștefan Tanasă, Bucșă Iulian Florin, Ilie Bodale, Iulian Mititelu și cei 9 membri ai Biroului – Bicșabi Mioara Camelia, Parfene Costel, Porcărașu Laurențiu-Andrei, Bogdan Mihail, Dănilă Codrin, Socolov Răzvan, Todi Dumitru Eduard, Slabu Adrian și Gociu Adrian Ionuț.

“Îmi voi continua munca cu același entuziasm și dedicare și vom construi împreună cea mai puternică filială din țară. Avem un birou județean foarte divers și reprezentat de membri din zone diferite ale județului. Sunt oameni pe care îi admir și care au adus plus valoare în filialele pe care le-au construit.Sunt încrezător că fuziunea va aduce mai mult dinamism și diversitate în filiala noastră. Cred cu tărie că peste doi ani vom fi pregătiți să ne angajăm în cea mai mare provocare din istoria partidului nostru: alegerile locale din 2024. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem mai bine și să începem să lucrăm împreună. Am toată încrederea că vom face o echipă excelentă în viitor”, a declarat Ștefan Tanasă, noul președinte USR PLUS Iași.

  
Advertisements

Related posts

VERDICT, CANDIDATURĂ: USL, ARD şi PPDD au depus listele

Redacția

Află care este secția ta de votare!

Teona Gherasim

Lansarea candidatului PNL pentru Primăria Stolniceni Prăjescu (FOTO – VIDEO)

Cătălin Cocoș
Încarcă...