RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Comunicat de presă: USR intervine în scandalul amenzilor date ROMÂNILOR de DSP pentru necompletarea formularelor PLF!

Dacă ai intrat recent în România, ai avut de completat un formular digital – Passenger Locator Form, pe scurt, PLF. Dacă nu ai făcut-o, vei primi amendă, dacă ai făcut-o… s-ar putea să primești amendă oricum.

Încă o măgărie aruncată în fața cetățenilor de bună credință de „specialiștii” PSD-PNL-UDM: foarte mulți români au completat formularul PLF degeaba. Autoritățile nu i-au mai găsit în baza de date și tot au primit amenzi. Alți români trec granița zilnic pentru a merge la muncă, prin urmare au primit deja mai multe amenzi de mii de lei. Este absurd.

Mai mult de atât, românii n-au fost informați din timp cu privire necesitatea completării formularului la intrarea în țară. S-au trezit direct cu amenzile DSP acasă.

‼ Vom repara această situație absurdă pe care PSD-PNL-UDMR au creat-o și pe care autoritățile se fac că nu o văd sau că nu o înțeleg.

  

➡️ Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, alături de deputații USR Stelian Ion și Silviu Dehelean vor depune în Camera Deputaților o lege care prevede anularea amenzilor pentru formularul digital de intrare în țară, restituirea banilor deja plătiți și păstrarea datelor pentru 6 luni.

Dreptatea și bunul simț trebuie să câștige. Și totul pleacă de la legi corecte și bine făcute pentru interesul cetățenilor. #USRînParlament

Related posts

10 comunități din Iași beneficiază de finanțări din PNRR dedicate centrelor comunitare integrate! ( P)

Redacția

Costel Alexe: Sfârșitul anului 2022 aduce Iașului mai multe curse aeriene către noi destinații (P)

Redacția

Declarație politică vicepreședinte PNL: Partidul Național Liberal nu va negocia cu AUR (P)

Redacția
Încarcă...