RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comunele se implica in managementul deseurilor din judet

Consiliul Judetean Iasi va aloca cateva zeci de mii de lei pentru implementarea proiectului privind sistemul integrat al deseurilor din judet. Autoritatea judeteana a lansat un prim pas in cadrul acestui proiect ce are o valoare totala de cateva zeci de milioane lei. Astfel, in perioada urmatoare va avea loc o licitatie privind verificarea proiectelor legate de constructia unor statii de sortare a deseurilor.

Valoarea totala a licitatiei este de 67.000 lei, firmele interesate avand posibilitatea sa depuna oferte pana la data de 28 ianuarie. Proiectul se inscrie in cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu. “Licitatia vizeaza un contract de achizitie publica de servicii de verificare a proiectelor tehnice pentru constructia unei statii de transfer in Baltati, a unei constructii statie de transfer in Ruginoasa, precum si inchiderea depozitelor de deseuri neconforme de la Pascani – Valea Seaca, Harlau si Targu Frumos in cadrul proiectului privind Sistemul de management integrat al deseurilor in judetul Iasi”, se arata in documentatia de atribuire a contractului.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Tinerii din Târgu Frumos au termen până pe 7 octombrie să-și actualizeze dosarul depus la Primărie, în vederea obținerii unei locuințe ANL

Răzvan Grecu

Finanțare prin PNRR pentru reabilitarea și renovarea energetică în comunele Lespezi și Stolniceni Prăjescu

Redacția

Șeful Compartimentului Tehnic din cadrul Primăriei a încetat din viață ieri noapte

Marius Parteni
Încarcă...