NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorEveniment

Comuna Vânători îmbracă straie de sărbătoare, în weekendul 8-9 octombrie!

În zilele 8 și 9 octombrie 2022 în comuna Vânători sunt programate o serie de activități culturale, dar și de divertisment. Ele vor avea loc la școala din localitate, sediul Primăriei și căminul cultural.

Sâmbătă, 8 octombrie, cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, sunt invitate la căminul cultural din localitate, la o petrecere organizată de autoritățile locale. Primăria și Consiliul Local au pregătit un eveniment special, care va începe de la orele 14.00. Atmosfera va fi întreținută de grupul vocal Gheorghe Jitaru și formația Fanax.    

Duminică, 9 octombrie, au loc alte evenimente. Vorbim de sfințirea școlii gimnaziale din satul Vânători și revederea promoției 1982 a unității de învățământ. Este prograt și un Te Deum, urmat de vizitarea școlii.

Advertisements

De la orele 14.00 activitatea din data de 9 octombrie, se mută la căminul cultural. ORCHESTRA POPULARĂ “RAPSOZII BOTOȘANILOR”, Margareta Clipa, Dan Doboș, Cristi Iordăchioaia și Gheorghe Jitaru sunt câțiva din artiștii cew vor încânta asistența.

Advertisements
  

Nu vor lipsi talentele locale, Maia Maria Acălugăriței, Daria Maria Constantinescu, Victor Niță, Maria Georgiana MURARU și Bianca Grigoruț .

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Municipiului Pașcani, mesaj de Ziua Națională!

Redacția

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Alexandra Spiridon (VIDEO)

Redacția

SĂRBĂTORILE IAȘULUI. Să înceapă distracția! Super-concert și jocuri de artificii la Palatul Culturii. Programul zilei de joi, 15 octombrie

Redacția
Încarcă...