NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Comuna Tătăruși scrie istorie! Școala online, la 155 de ani de existență a învățământului

Anul în care educația din Tătăruși împlinește 155 ani de existență, coincide și cu implementarea măsurilor de digitalizare a educației online. Elevii și profesorii unităților de învățământ vor primi săptămâna viitoare tabletele promise de reprezentanții administrației locale.

Vorbim de 427 tablete pentru elevi și 43 pentru cadrele didactice.

„Procedura de licitație a fost finalizată. Așteptăm aparatele, care vor fi însoțite de abonament la internet. Este o bucurie pentru noi că în anul în care marcăm 155 de ani de învățământ la Tătăruși am reușit să facem pasul către digitalizarea actului educațional. În calitate de primar voi susține mereu dezvoltarea capacităților copiilor, pe care îi vom sprijini susține necondiționat, mai ales că ei reprezintă viitorul comunității noastre”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Primii copii care vor intra în posesia acestor dispozitive sunt elevii claselor a VIII-a care urmează să susțină examenul de evaluare națională. 

loading...
Advertisements

Related posts

Doi răniți într-un accident rutier. Șoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed

Irina Gherasim

Parada măștilor și tradiționalele urături la Valea Seaca (GALERIE FOTO)

Marius Parteni

Sărbătoare la Cotnari, cu prilejul primului vin al anului. Locul III pentru o pascaneanca la festivalul folcloric organizat (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...