NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comitetul de Urgență: Organizatorii de evenimente își pierd autorizația de funcționare dacă nu respectă regulile sanitare. DOCUMENT

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis luni o nouă hotărâre, prin care anunță că va suspenda autorizația de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor unde nu se respectă regulile  de siguranță sanitară.

„Astăzi, 29 iunie, a avut loc ședința CNSU, condusă de Premierul Ludovic Orban, la finalul căreia a fost adoptată hotărârea numărul 32. Printre cele mai importante măsuri din hotărârea CNSU se regăsește propunerea instituirii sancțiunii complementare de suspendare a autorizației de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor, dacă în cadrul acestor evenimente nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară.

Prin aceeași Hotărâre au mai fost adoptate propuneri de modificare a unor măsuri privind organizarea competițiilor sportive și a altor tipuri de activități.

De asemenea, CNSU a luat decizia de a menține lista statelor aflate în „zona verde”, pentru care nu mai există obligația izolării la domiciliu pentru cetățenii care vin în România din respectivele țări, aprobată prin Hotărârile numărul 29 și 31.

Măsurile propuse și aprobate în ședința CNSU sunt bazate pe recomandările specialiștilor din Grupul de Suport Tehnico-Științific și vor avea aplicabilitate începând cu data de 1 iulie 2020”, se arată în comunicatul CNSU.

Hotărârea CNSU poate fi consultată aici: Hotararea-CNSU-32

DIGI24

Advertisements

Related posts

Control ANAF la Primăria Pașcani. Primarul vizat de o plângere, după ce a dispus ridicarea vizei CFP de la un funcționar care nu răspunde la comenzi

Marius Parteni

Primăria Pașcani riscă să fie acuzată de discriminare. Banii pentru culte s-au alocat în funcție de numărul de credincioși (VIDEO)

Marius Parteni

Lucrările la panta Mârzasca – în cel mai important stadiu. Constructorul se află în impas

Ema Roman
Încarcă...