RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia de Organizare a Circulației convocată într-o nouă ședință

Reprezentanții Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației în municipiul Pașcani se întrunesc într-o ședință miercuri, 7 iunie 2023, de la ora 10.00, la sediul administrației locale. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, ce vor fi supuse analizei și votului membrilor comisiei.

Primele două puncte vizează închiderea străzii Ștefan cel Mare, de la magazinul Profi la Oficiul Poștal pentru organizarea Târgului Meșterilor Populari, în perioada 19 – 23 iulie 2023 și a străzilor Ștefan cel Mare și Moldovei, în perioada 4 – 9 iulie 2023, atunci când vor avea loc Zilele Municipiului Pașcani. Ultimul punct de pe listă se referă la analizarea propunerii de a monta limitatoarele de viteză pe unele străzi din municipiu.

Related posts

Leonard Ursu refuză să plătească din buzunarul său, prejudiciile aduse Eco Salubritate, de către o decizie abuzivă de concediere! Succesorii lui Brătianu împotriva succesorilor lui Ceaușescu!

Răzvan Grecu

Județul Iași a intrat deja sub avertizare cod galben de ploi torenţiale și vijelii

Redacția

Secretarul Jitaru face un autodenunț! Susține: contractul de închiriere încheiat cu Lorimer SRL este nelegal, după ce l-a semnat! AgroComplex tot prin încredințare directă a primit un contract de închiriere!

Răzvan Grecu
Încarcă...