NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comercianții din piața vale vor fi mutați în corturi, pe perioada lucrărilor de modernizare

Primăria Pașcani va achiziționa două corturi militare, iar în acestea urmează să fie mutată activitatea agenților economici din piața vale, pe perioada cât se vor desfășura lucrările de modernizare a obiectivului. Locul unde acestea vor fi amplasate urmează să fie stablit.

În conferința de presă de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani, conducerea instituției a prezentat soluția la care va recurge pentru a asigura continuarea activității de către agenții economici.

Vom achiziționa două corturi, pe care le vom amplasa într-o zonă ce urmează să fie identificată. În nici un caz nu vom pune corturile pe terenul de rugby sau la barierea spre Lunca”, a susţinut primarul Marius Pintilie.

Reprezentanţii executivului au mai anunţat că îşi doresc să asigure continuarea activităţii, astfel încât comercianţii să îşi vândă produsele.

  

Prioritate vor avea toți agenți economici care au contracte de închiriere. Repet, urmează să stabilim amplasamentul”, a mai spus primarul municipiului.

Cât privește proiectul de modernizare a pieții, după data de 15 februarie 2022 va fi emisă autorizația de construcție pentru acest obiectiv.  

Advertisements

Related posts

PSD Pașcani impune reguli, de care nu a ținut cont cât a fost la putere!

Marius Parteni

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere sunt refăcute pe străzile din Pașcani

Oana Cordoneanu

Incompetență crasă! Bazinul de înot a fost blocat de șefii Primăriei Pașcani. Cine răspunde pentru asta? (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...