NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comercianții din piața deal au eliberat zona de siguranță impusă de inspectorii ISU Iași!

Agenții economici din piața deal, care aveau amplasate chioșcuri pe zona de siguranță la incendii impusă de inspectorii ISU Iași, au ascultat sfatul autorităților locale  și au eliberat terenul. Urmează ca și cei din zona vale să fie mutați pe alte amplasamente.

În piața din zona deal comercianții care se aflau pe zona de siguranță stabilită de inspectorii Inspectoratului pe Situații de Urgență Iași, ca urmare a rapoartelor de control din 2018, au fost relocați.

“Oamenii au înțeles situația și au eliberat zona. Am avut o licitație pentru atribuirea unor suprafețe, la care au participat o parte din ei. Problema este rezolvată acum”, a subliniat primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

Edilul municipiului a mai precizat că acolo unde sunt comercianți care ocupă suprafețe de teren fără a deține contracte se va trece la evacuarea lor.

  

Măsura se va aplica și în cazul celor din piața vale, care nici până astăzi nu au contracte încheiate și nu au părăsit locațiile, dar nici nu au participat la licitațiile pentru adjudecarea unor spații.

Advertisements

Related posts

Primele piedici puse de administrația locală societății civile: strângerea de semnături din curtea Primăriei interzisă până se va obține acordul primarului Dumitru Pantazi!

Răzvan Grecu

Un consilier cere “desecretizarea” planului de management al directorului de la Casa de Cultură

Marius Parteni

Autoritatile avertizeaza! Traditia de Ignat se poate termina pe patul de spital!

Redacția
Încarcă...