NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MagazinMonden

Combo casual: sacou din denim și pantaloni de bărbați

Atunci când vine vorba de ținute casual, denimul deține supremația. Însă, jeanșii nu sunt singura modalitate în care poți încorpora acesta material cool și ușor de purtat în garderobă.

Un sacou de denim este o opțiune excelentă pentru a compune diverse ținute care inspiră stil și masculinitate. Această piesă vestimentară este perfectă pentru a adăuga o tentă stilată unui look ceva mai relaxat sau mai simplu. Și nici nu este foarte complicat să o integrezi în ținutele casual, pentru că un sacou de denim poate fi asortat în multe feluri.

Ce poți să porți cu sacolul din denim

Sacourile de denim nu sunt la fel de versatile precum jachetele de denim sport, însă pot fi purtate în ținute casual. Putem spune însă despre sacourile de denim că sunt versatile în măsura în care pot fi purtate cu multe piese casual care cu siguranță se regăsesc în garderoba unui bărbat.

Pornind de la piesă de bază, care este sacoul de denim de această dată, iată câteva modele de pantaloni de bărbați cu care această poate fi asortat pentru un combo casual care va atrage toate privirile

Advertisements
  

Sacoul de denim și joggers

Un sacou de denim nu intră neapărat în categoria pieselor vestimentare sport, însă poate fi asortat cu multe din această categorie. Pantalonii stil jogger sau pantalonii de trening atât de populari la ora actuală în rândul bărbaților reprezintă o variantă excelentă pentru a compune un look relaxat, format din pantaloni și sacou de denim. Această combinație va arăta senzațional, deoarece sacoul de denim va oferi o oarecare structură întregului ansamblu, în contrast cu materialul ceva mai moale al pantalonilor. În felul aceasta, pantalonii nu vor părea doar o simplă pereche de pantaloni de trening ci vor deveni parte a unei combinații vestimentare atent studiate.

Advertisements

Sacou de denim și jeanși negri

Să porți două feluri de denim într-o singură ținută poate deveni una dintre cele mai mari greșeli de stil. Sunt multe cazuri celebre și vedete care au intrat în categoria celor care au gafat grav tocmai din cauză că au combinat două nuanțe de denim, lucru ce pare de neiertat în lumea modei. O singură excepție este permisă, iar combinația este chiar apreciată și anume alăturarea pieselor din denim negru cu cele din denim albastru. Astfel, un sacou de denim de culoare albastră poate fi purtat cu ușurință la o pereche de jeanși negri. Combinația nu doar că este extrem de practică, dar este și un exemplu de stil. Vezi mai multe modele de pantaloni pe site-ul Bolf.

Sacou de denim și chinos

Când vrei să porți sacoul de denim preferat și știi că prin dublarea denimului intri pe un teren periculos, mai ai o opțiune. Alege chinos. Acest model de pantaloni este preferat de foarte mulți bărbați, mai ales de către cei care au permanent grijă de felul în care arată. Pantalonii chinos pot fi smart casual, cu fermoare, pliuri și alte accesorii, dar poți fi și extrem de casual. Alege să porți doar piese din materiale de calitate, atât pentru confort, dar și pentru a evita orice greșeală vestimentară.

Advertisements
Advertisements

Related posts

„Moromeţii 2”, avanpremieră la Iaşi

Redacția

Variaţii de temperatură în majoritatea regiunilor ţării. Cum va fi vremea în Moldova

Redacția

Cum să aplici corect parfumul – trucuri pe care trebuie să le știi

Redacția
Încarcă...