NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani este Centru de Pregătire Examene Cambridge

Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani este Centru de Pregătire Examene Cambridge. Printre avantajele obținerii calității de Centru de Pregătire și Examinare se numără faptul că înscrierea elevilor este făcută prin intermediul școlii, fără taxe suplimentare.

Începând cu data de 11 decembrie 2019, Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani este Centru de Pregătire Examene Cambridge. Printre avantajele obținerii calității de Centru de Pregătire și Examinare se numără faptul că înscrierea elevilor este făcută prin intermediul școlii, fără taxe suplimentare. Ca urmare a înscrierii prin școală, elevii din clasele cu predare intensivă a Limbii engleze, care doresc să susțină examenul Cambridge Advanced English (CAE), beneficiază de 10 la sută reducere la taxa de examen.

Calitatea excelentă a profesorilor de la catedra Limbi străine și rezultatele elevilor în competițiile naționale și internaționale de traduceri au adus Colegiului „Unirea” statutul de Partener al Centrului de Pregătire pentru Examene. E vorba de Cambridge Twinkle Star, dar și de Centru de Pregătire Examene Cambridge. Este, totodată, și prima unitate de învățământ din Pașcani cu acest titlu. Twinkle Star Iași este cel mai mare Centru de Pregătire pentru Examene Cambridge din Moldova. Are peste 4.000 de cursanți activi înscriși la cursurile de engleză și germană. Cu o experiență de peste 11 ani în pregătirea candidaților pentru Examene Cambridge, este din 2016 Centru Autorizat de Examinare. Organizația are posibilitatea de a colabora cu școli din România, furnizând examene Cambridge chiar în incinta lor.

Advertisements
Loading...

Related posts

VICTOR PONTA: AM ADOPTAT MASURA PRIVIND CRESTEREA CU 16% A INDEMNIZATIEI PERSOANELOR CU HANDICAP

Redacția

Un zâmbet pe chipul copiilor de la Asociaţia „Lumină şi Dar”

Redacția

Comunicat de presă: Acţiune importantă a Organizaţiei Municipale PSD Paşcani

Redacția
Încarcă...