NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Colegiul ”Sadoveanu” se redeschide de mâine

Conform unei hotărâri a Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, în această după amiază au fost anunțate scenariile după care vor funcționa școlile din județ, până pe 9 octombrie.

Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” este anunțat în scenariul roșu, însă conform directorului adjunct al unității de învățământ, Radu Ardeleanu, totul ține de comunicare, unitatea de învățământ nu a primit la timp documentele necesare pentru a fi completate și a fi retransmise forurilor decizionale județene, însă cursurile vor fi reluate în sistem ”față în față”, începând de marți, 6 octombrie.

La Colegiul ”Mihail Sadoveanu” se învață în sistemul hibrid.Unitatea de învățământ a intrat pe 22 septembrie în scenariul roșu, după ce trei cadre didactice și un elev au fost depistați ca având coronavirus. În ceea ce priveşte măsurile luate,  Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a dispus izolarea cazurilor confirmate, igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţilor şcolare, atât clasele, dar şi holurile şi toaletele, şi reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul măştii de protecţie.

Advertisements

Related posts

S-au afișat rezultatele la definitivat. Vezi ce notă a luat realizatorul tv Claudiu Timofte!

Răzvan Grecu

Activităţile din „Săptămâna Şcoala Altfel”, la Casa Municipală de Cultură

Ema Roman

Rezultatele la Evaluarea Națională obținute de elevii din Pașcani, Târgu Frumos și comunele învecinate

Oana Cordoneanu
Încarcă...