NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Colegiul ”Sadoveanu”: Daruri pentru 40 de copii

Încă o activitate a Colegiului Național “‘Mihail Sadoveanu” încheiată cu succes, datorită elevilor și cadrelor didactice, dar mai ales a pășcănenilor, care au răspuns într-un număr foarte mare la propunerea noastră de a aduce zâmbetul pe fețele unor copii ce își pierduseră credința în Moș Crăciun și in spiritul sărbătorilor de iarnă. Așadar, din totalul de 40 de cadouri, Dumincă, 20 Decembrie, 25 de daruri au plecat spre satul Humosu, cu ajutorul părintelui Ailincăi Ionuț, iar Luni, 21 Decembrie, Moș Crăciun și ajutoarele sale, care se întâmplă să fie și Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor, au plecat spre Heleșteni, Cotnari și unul dintre centrele de plasament din Pașcani, iar restul poveștii se poate citi din poze.

Mulțumim Asociației “ȘANSA 2010” care ne-a ajutat și de data aceasta cu costumele! De asemenea, le mulțumim și îi felicitam pe toți cei care au răspuns pozitiv și au oferit o altă imagine Crăciunului unor copii, o imagine mai apropiată de normalitate!

Advertisements

Related posts

Astăzi la audiențe. Cetățeni de pe strada Dragoș Vodă inundați după lucrările de asfaltare a străzii

Teona Gherasim

Aviz vecinilor gălăgioși! Ce depăşeşte 35 de decibeli se încheie cu amendă

Redacția

Tulburătorul caz al unei doctoriţe care a clacat psihic din cauza suprasolicitării. A primit interdicţie să-şi vadă fetiţa după ce a ameninţat că o omoară şi se sinucide

Redacția
Încarcă...