NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Coadă la primul magazin cu produse pe baza de canabis din Cluj. Se deschide și la Iași

Primul magazin cu produse pe baza de canabis din Cluj aparţinând reţelei Legalizeit România a stârnit un interes ridicat locuitorilor aceştia făcând coadă în faţa intrării. Iniţiatorii proiectului precizează că alte magazine de profil vor exista şi în alte oraşe din ţară.

Printre produsele comercializate se numără ulei, cremă și tinctură CBD; semințe de cannabis; vaporizatoare; bețișoare parfumate; pastă de dinți, apă de gură, bomboane, cristale, capsule, ciocolată pe bază de CBD; produse CBD pentru animale; accesorii.

Legalizeit România mai are în acest moment alte două magazine, ambele în Bucureşti. Potrivit site-ului oficial al reţelei, după Bucureşti şi Cluj următoarele pe listă sunt Iaşi, Constanţa şi Timişoara, oraşe în care deja au fost semnate contracte şi vor fi inaugurate în curând alte magazine în sistem de franciză. În fiecare oraş  va fi deschis câte un singur magazin, cu excepţia Capitalei, precizează proprietarii reţelei.

“Următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara au fost deja ocupate. Nu se pot deschide mai multe magazine în același oraș. Pentru București se pot deschide alte magazine doar dacă se situează la minim 2 km distanță față de cele două deja existente”, au detaliat aceștia.

Aflați amănunte de pe observator.tv și psnews.ro.

loading...
Advertisements

Related posts

Copil de 3 luni, în stare gravă la Terapie Intensivă din cauza rujeolei

Redacția

Femeia care şi-a ucis iubitul cu 39 de ani mai în vârstă cu tocătorul de şniţele rămâne în arest

Redacția

Iaşul, pe locul 2 în Europa la atractivitate pentru investiţii în IT. Peste Cluj, la o categorie importantă

Redacția
Încarcă...