RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

CNAIR: Facem apel la şoferi să conducă doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) face apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

CNAIR aminteşte că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben pentru perioada 8 ianuarie, ora 12:00 – 9 ianuarie, ora 04:00, care vizează ninsori însemnate cantitativ în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi local în Oltenia, nord-vestul Munteniei, precum şi în sudul şi sud-estul Transilvaniei, potrivit comunicatului CNAIR.

În acest context, toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă’, se precizează într-un comunicat al Companiei de Drumuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la numerele de telefon ale Dispeceratului CNAIR – 021/264.33.33 şi 021/9360, de pe site-ul www.cnadnr.ro sau de pe paginile de Facebook şi Twitter ale companiei.

  

radio iasi

Related posts

Elevii din mediul rural cu rezultate remarcabile la olimpiadele școlare, premiați de PNL Iași

Redacția

Incident feroviar grav la Pașcani: Bandaj rupt la roata locomotivei unui tren al CFR Călători

Redacția

Ordonanța procurorilor DNA: Legume S.A. nu este proprietarul celor 51 de hectare de la Serele Blăgești! 5 persoane cercetate pentru fals, uz de fals și instigare la fals! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...