NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CNAIR acordă credit variantei care ocolește construcțiile din județul Iași, în proiecția traseului Târgu Neamţ – Ungheni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere acordă credit variantei care ocolește construcțiile din județul Iași, în proiecția traseului Târgu Neamţ – Ungheni, parte din Autostrada Unirii.

Anunțul a fost făcut de către vicepreşedintele Asociaţiei “Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi. Asociaţiile civice din Moldova care militează pentru construirea infrastructurii de transport din regiune au avut astăzi întâlniri la Ministerul Tranportului, CNAIR și Parlament.

Cătălin Urtoi a precizat că autoritățile centrale se vor deplasa în zilele următoare la Iași pentru a analiza situația din teren și pentru a înainta propunerea oficială privind traseul final.

Precizările vin după ce recent, mai multe persoane din localitățile ieșene Breazu şi Vânători, au cerut renunţarea la o rută a autostrăzii care le-ar fi ameninţat casele. Traseul mai poate suferi modificări reduse în funcţie de studiile geotehnice care vor începe în câteva săptămâni.

  

radioiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local miercurea viitoare

Răzvan Grecu

Participanţii Balcaniadei de Geografie în vizită la Primăria Pașcani

Oana Cordoneanu

Nervi în trafic, pe strada Grădiniței! Echipajele de intervenție își fac loc cu greu!

Marius Parteni
Încarcă...