NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CNAIR a solicitat Primăriei Pașcani, să transmită ce investiții vrea să facă, în proximitatea autostrăzii A8

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a solicitat Primăriei Pașcani investițiile pe care municipalitatea dorește să le facă în apropierea Autostrăzii Târgu Neamț- Iași – Ungheni. Documentul ajuns în Primărie în data de 12 aprilie, înștiințează totodată administrația locală că între CNAIR și Consitras SRL a fost semnat contractul de actualizare și revizuire a studiului de fezabilitate pentru tronsonul din Autostrada A8 amintit.

Studiul de fezabilitatea a fost făcut în anul 2011, iar de atunci există posibilitatea ca pe traseul autostrăzii să fi fost edificate construcții, astfel că cei de la CNAIR au solicitat și Planul Urbanistic General al municipiului și planurile urbanistice zonale ale Pașcaniului.

Tot în acest context, cei de la CNAIR vor să afle dacă în zona prin care va trece Autostrada A8, Primăria are în plan investiții majore sau dacă sunt gropi de gunoi, situri arheologice sau zone de protecție sanitară.

Adresa celor de la CNAIR vine în momentul în care municipalitatea a decis să aloce pentru contruirea unui parc industrial 52 de hectare de teren din pășunea din Sodomeni, astfel că în mod normal în studiul de fezabilitate al Autostrăzii A8 se va ține cont și de această investiție importantă pentru dezvoltarea municipiului.

  
Advertisements

Related posts

Lucrări de decolmatare pe pârâul Sodomeni

Redacția

Lotul AgroComplex se întoarce la bară pe 25 ianuarie: Termenul de azi a fost amânat din lipsa inculpaților ce au invocat boala

Marius Parteni

Aleșii au votat astăzi 7 comisii ale Consiliului Local. Vezi cine are grijă de ordinea publică, de circulație, de licitațiile publice și de prețurile la utilități în Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...