NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Clubul LONG HO Paşcani își suspendă activitatea până în aprilie

Ca urmare a măsurilor de gestionare e epidemiei de coronavirus luate de autorități la nivel național cât și la nivel internațional, FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ARTE MAȚIALE – prin Departamentul de Qwan Ki Do și FEDERAȚIA MONDIALĂ DE QWAN KI DO – prin Maestrul fondator al stilului Phan Xuan Tong, au decis amânarea organizării a tuturor stagiilor de pregătire și a competițiilor sportive din România cât și din străinătate.

Decizia a fost luată plecând de la faptul că nu putem risca niciun fel sănătatea și siguranța practicanților de Qwan Ki Do și  necesitatea respectării regulilor impuse de autorități. 

La nivel național, Departamentul de Qwan Ki Do a decis amânarea activităților din luna martie 2020: Campionatului Național de Qwan Ki Do pentru copii și Stagiul Internațional de Qwan Ki Do, susținut de Maestrul fondator Phan Xuan Tong.

Cele două evenimente vor fi stabilite la o dată ulterioară, în funcție de evoluția epidemiei provocate de ”COVID – 19”.

La nivel mondial, Federația Mondială de Qwan Ki Do a decis reprogramarea Campionatului Mondial de Qwan Ki Do de seniori pentru perioada 22 – 25 octombrie 2020, în Cottbus – Germania.

 Astfel, Clubul Sportiv LONG HO Paşcani, afiliat la Federația Română de Arte Marțiale – prin Departamentul de Qwan Ki Do, va respecta măsurile impuse de forurile superioare și cele ale autorităților publice și își va suspenda activitatea până în luna aprilie 2020.

În aceste momente este nevoie să dăm dovadă de grijă față de aproapele nostru, să fim responsabili, mai ales, să respectăm sfaturile medicale ale autorităților competente.    

Advertisements

Related posts

POLIŢIŞTII DE LA SAESP DESFĂŞOARĂ ACŢIUNEA “FOC DE ARTIFICII 2014”

Redacția

S-au decis câștigătorii campaniei: “Prinde acțiunea cu AXN și NextGen”

Redacția

13 octombrie: Ziua porților deschise, la subunitatea de Pompieri, din Pașcani

Redacția
Încarcă...