RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

CLUB IMPACT SPECIAL anunță amânarea proiectului „Bilet pentru Pașcani” și invită tinerii să facă o zi mai frumoasă de 1 iunie pentru un copil din comunitate

Pe 4 martie dădeam startul proiectului de serviciu în folosul comunității „Bilet pentru Pașcani”. Prin activitățile proiectului ne-am propus să adunăm la un loc pe parcursul a 3 luni idei năstrușnice, idei îndrăznețe, copii și lideri motivați, hotărâți și muncitori, colaboratori și parteneri asumați, sponsori, comunitatea și multă muncă și implicare din partea tuturor pentru comunitatea noastră.

Astăzi, 1 iunie, ar fi fost o zi de maximă importanță pentru noi, ziua în care finalizam și sărbătoream proiectul în mijlocul comunității, în gară și în piața gării din Pașcani. Pregătisem invitații pentru toată comunitatea pășcăneană, de la copii la pensionari, de la personalitățile pășcănene din perioada interbelică până în contemporaneitate, pentru Cluburile Impact din zona Moldovei, pentru Fundația Noi Orizonturi, pentru toți cei care ar fi vrut să sărbătorească Ziua Copilului, Ziua Națională Impact și 150 de ani de la darea în folosință a căii ferate Pașcani – Iași alături de noi.

Datorită contextului pe care îl trăim cu toții, ținând cont că toate proiectele extracurriculare au fost încă de pe 11 martie transferate în online dacă a fost posibil, suspendate sau anulate, Club Impact Special anunță amânarea temporară a proiectului „Bilet pentru Pașcani”. Pentru ce perioadă? Ne este imposibil să prognozăm. Dar, pentru că noi credem în proiect și pe „reunirea” și „regăsirea” comunității, imediat ce se va agrea reluarea activităților în școli vom continua și finaliza proiectul.

Vă întrebați ce am făcut și ce facem în această perioadă? Club Impact Special a stat acasă! Am continuat să ne vedem în spațiul online, să traversăm de la distanță dar totuși împreună acest context în care suntem prinși cu toții, să ne bucurăm de Primăvara#deAcasă, am răspuns provocărilor Fundației Noi Orizonturi din programul #IMPACTdeAcasă.

  

Astăzi sărbătorim Ziua Națională Impact participând alături de membrii altor cluburi impact la activitățile online organizate de FNO dar și la acțiunea civică la unison, la valul de fapte bune al tinerilor din cluburile impact: o zi mai frumoasă de 1 iunie, pentru un copil din comunitatea mea. Noi am ales să le facem ziua mai frumoasă celor peste 80 de copii de la centrele de servicii sociale din Pașcani oferindu-le dulciuri și accesorii pentru petrecerea de 1 iunie, baloane, vuvuzele, coifuri, ochelari de petrecere, confeti, dulciuri, mingi și alte jucării. Am pregătit surprize dulci și mingi și pentru 20 de copii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani.

Vă provocăm și vă invităm pe toți tinerii să creăm împreună un val cât mai mare de fapte bune: O zi mai frumoasă de 1 iunie, pentru un copil din comunitatea ta.

Printr-un gest simplu de bunătate, împreună, să facem o Românie întreagă să vibreze!

Related posts

Foc pus intenționat la un depozit de furaje din Gâștești

Redacția

Plângere la Procurorul General pentru instigare la violență și o sesizare la CNCD împotriva reprezentanților AUR care promovează caricaturi ale Primului-ministru prin asocierea cu Adolf Hitler, cel mai atroce dictator din istoria Europei (P)

Redacția

Președintele Costel Alexe evaluează lucrările la bojdeuca lui Ion Creangă (P)

Redacția
Încarcă...