NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv SRL vrea să achiziționeze două autobuze ce au aparținut RAGCL, pentru transport ocazional de persoane (DOC)

Conducerea interimară a societății CLP Ecoserv SRL vrea să crească veniturile pe partea de transport public, mai ales că este asaltată de solicitări pentru curse ocazionale. În acest sens a fost transmisă către Consiliul Local o adresă prin care se solicită comunicarea unui accept din partea Consiliului Local, pentru participarea la o licitație, în vederea achiziției unor autobuze ce au aparținut societății RAGCL Pașcani.

Sunt două mijloace de transport second-hand, dintre cele achiziționate înainte ca fostul operator de transport să își încheie activitatea. Este vorba despre un autobuz marca Setra și un altul Volvo, euro 3.

„Vă rugăm să ne comunicați acceptul privind participarea la licitația organizată în vederea achiziționării a două mijloace de transport – autobuze, motivat de faptul că acestea au aparținut fostului operatpr de transport public local, RAGCL Pașcani, și există suficiente informații care conduc la concluzia că sunt funcționale, se pretează atât pentru transport public, cât și pentru curse ocazionale și au un preț convenabil pentru societate, ca operator de transport public de persoane”, se arată în solicitarea CLP Ecoserv SRL.

Licitația este organizată de lichidatorul judiciar al RAGCL Pașcani. Ea este programată pentru sfârșitul acestei luni.

  

Cei de la CLP Ecoserv SRL își întemeiază cererea ca urmare a numeroaselor solicitări privind efectuarea de curse ocazionale, atât din partea persoanelor fizice, cât și juridice.

Cele cinci mijloace de transport achiziționate anul trecut sunt folosite pentru transportul public local de persoane. Patru dintre acestea sunt mereu în cursă, în timp ce unul este de rezervă. Ele nu por fi folosite decât pentru curse în afara limitei teritoriale ale municipiului.  

Document

Advertisements

Related posts

Documentații incomplete pentru eliberarea titlurilor de proprietate, transmise către Comisia Județeană de Fond Funciar!

Marius Parteni

S-a făcut primul pas pentru autostrada spre Moldova. Licitații pentru ruta Ploiești-Pașcani

Redacția

Ședință de sindicat în Primărie pentru majorarea salariilor cu 12% și alte măsuri întreprinse de conducere

Marius Parteni
Încarcă...