NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv SRL și Girexim Universal somate să facă curățenie pe străzi și la punctele de colectare

Societatea care se ocupă de curățenia pe domeniul public și operatorul care ridică gunoiul au primit astăzi somație verbală din partea actualei conduceri a municipiului, asupra acțiunilor viitoare. CLP Ecoserv SRL și Girexim Universal au fost sfătuite să intensifice acțiunile de curățenie.

Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcnai, a anunțat în conferința de presă de la sediul Primăriei că își dorește o activitate mai bună din partea celor doi operatori.

Am transmis dispoziție verbală celor de CLP Ecoserv SRL  să demereze o acțiune de curățenie amplă, în toate cartierele. Am fost astăzi prin cartiere și am constat o serie de probleme. Totodată am vorbit cu cei de la Girexim Universal să facă curățenie în jurul ghenelor de gunoi. Eu înțeleg că am avut o perioadă în care a nins, iar unele deșeuri au fost acoperite de zăpadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să așteptăm. Le-am recomandat să igienizeze zonele din jurul containerelor”, a susținut primarul Pintilie.

Autoritățile locale fac apel și la cetățeni să depoziteze corespunzător deșeurile la toate punctele de colectare de pe domeniul public, dar și să le întrețină.  

  
Advertisements

Related posts

Directorul Nedelcu critică prevederile din contractul de mandat și faptul că ideile de eficientizare nu au fost luate în seamă

Marius Parteni

Tenis și șah în loc de paradă militară și fasole cu cârnați de 1 Decembrie

Marius Parteni

Drumul național Moțca – Pașcani – Târgu Frumos este operațional . DC 104 Hanul Ancuței – DJ 208 Mogoșești-Siret este închis

Marius Parteni
Încarcă...