NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv SRL își modifică organigrama! Câteva funcții se schimbă (DOC)

Cu o conducere nouă și reorganizată din punct de vedere juridic, CLP Ecoserv SRL a transmis consilierilor locali spre consultare și aprobare, organigrama societății comerciale pentru acest an. Noua conducere a societății are nevoie de 64 de angajați pentru ași face treaba, dintre care 62 cu normă întreagă și 2 cu timp parțial de lucru, cu 2 mai mulți față de organigrama aprobată de Consiliul Local anul trecut.

O altă diferență este faptul că se transformă postul de director economic, în post de contabil șef, iar cel de inginer șef, în șef secție servicii.

În rest, organigrama este asemănătoare cu cea de anul trecut, unele dintre denumirile compartimentelor fiind schimbate, iar câteva funcții de execuții au fost modificate. Așadar, CLP Ecoserv se va baza pentru prestarea serviciului de salubrizare pe 28 de muncitori, dintre care 3 se vor ocupa, ocazional, și de acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Aceștia vor fi ajutați de 3 șoferi și 2 tractoriști, iar supravegherea activității va fi făcută de un șef de sector.

Pentru prestarea serviciului de transport public, CLP Ecoserv SRL se bazează pe un manager de transport, 8 șoferi, 1 controlor și 1 gestionar ce va îndeplini și sarcina de impegat de mișcare.

  

Cel mai probabil în perioada următoare activitatea societății va fi mutată la fostul sediu al RAGCL Pașcani.

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani: Conferință de presă 11 februarie (VIDEO)

Redacția

Adio “Corn și Lapte” în 2018 la Pașcani, Târgu Frumos și multe comune. Iată motivele!

Marius Parteni

Cum se vor desfășura antrenamentele în sălile de fitness? Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

Redacția
Încarcă...