NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv SRL are manager pentru următorii patru ani. Va avea un salariu mai mic, iar deciziile se vor lua doar în Consiliul Local

Consiliul Local a recăpat în totalitate puterea de decizie asupra societății CLP Ecoserv SRL Pașcani, odată cu ședința ce a avut loc astăzi, la sediul Primăriei. Dumitru Chiuariu va conduce societatea în următorii patru ani de zile, din postura de administrator și director general al societății.

Ședința de astăzi a fost convocată ca urmare a finalizării procedurilor de selecție, demarate conform OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, de către reprezentatul societății care s-a ocupat de acest proces.

Votul privind validarea managerului a fost unul secret. La finalul acestuia s-au înregistrat 10 voturi în favoarea lui Dumitru Chiuariu și unul împotrivă, cei din PSD nefiind prezenți la ședință.  Votul împotrivă a aparținut consilierului PMP, Sorin Olariu, care în intervenția sa a anunțat că așteapta să vadă un plan de management din partea candidatului desemnat.

Marius Pintilie, primarul municipiului, a anunțat că noul manager are la dispoziție 60 de zile să vină în fața aleșilor locali cu un asemenea plan.

  

“Consiliul Local va aproba tot ceea ce ține de viziunea noului manager, în anii următori. Ceea ce este sigur, salariul noului manager este mai mic decât al domnului Ursu, cu peste 1.000 de lei. Acolo au fost creștereri salariale și stimulente acordate prin votul Consiliului de Administrație, fără girul Consiliului Local”, a explicat primarul Marius Pintilie.

Consilierii locali social democrați nu au motivat lipsa de la această ședință extraordinară până la această oră.

Advertisements

Related posts

Concurenţă acerbă pentru reabilitarea unui drum comunal din Moțca

Redacția

Dispariția a 890 de litri de motorină din magazia CLP EcoServ SRL, investigată de consilierii locali

Răzvan Grecu

Primăria luată cu asalt de pășcănenii nemulțumiți de Apavital

Marius Parteni
Încarcă...