NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CLP Ecoserv nu are bani pentru a angaja muncitorii lipsă

În Consiliul Local s-a discutat despre situația cu care se confruntă CLP Ecoserv SRL. Această companie, din subordinea legislativului local, are începută o procedură de executare silită pentru o datorie către Salubris Iași, firmă ce gestionează depozitul de deșeuri de la Țuțora.

În acest context, în care s-a precizat că datoria neachitată a ascăzut la 48.000 de lei, consilierul local Mihai Dediu, de la PSD, a acuzat că ar fi trebuit ca aceasta să fie achitată și mai apoi să se facă angajări la CLP Ecoserv SRL.

„Eu voiam să îi spun domnului manager că avem soluția pentru rezolvarea acelei datorii. Ați angajat 10 persoane, la un salariu minim de 2.800 de lei brut, e fix acea datorie. Puteați să amânați cu două luni de zile să faceți acele 10 angajări și aveați 56.000 de lei ca să achitați creanța din urmă,” a susținut Mihai Dediu, consilier local din partea PSD.

Replica a fost oferită de managerul interimar de la CLP Ecoserv SRL, Dumitru Chiuariu. Acesta a explicat că societatea sa nu a reuști să facă cele 10 angajări, prevăzute în organigrama aprobată de consilierii locali, deoarece nu a avut buget.

  

Domnule consilier, nu am angajat 10 salariați, mi-aș dori, dar nu îi găsesc, nu sunt bani pentru angajați, nici măcar la pătrat. Da, s-a modificat organigrama, nu am angajat 10 oameni. Facem cât putem, ce putem și cu ce avem. Ne străduim,” a răspuns Dumitru Chiuariu, directorul interimar al CLP Ecoserv SRL.

Advertisements

Related posts

Trafic îngreunat în această dimineaţă pe DN Paşcani – Moţca! (FOTO)

Marius Parteni

Directorul RAGCL Pașcani în această seară la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare!

Marius Parteni

Prohibiţie la pescuit din 9 aprilie până pe 7 iunie inclusiv

Redacția
Încarcă...