NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

CLP Ecoserv anunță majorarea prețurilor la transportul public începând cu luni 12 septembrie

CLP Ecoserv SRL a anunțat astăzi că de luni 12 septembrie, anul curent, prețurile pentru biletele și abonamentele la transporul în comun se majorează. Decizia a fost luată săptămâna trecută în  Consiliului Local al Municipiului Pașcani, iar conform documentului prețul unui bilet va crește de la 3 lei la 4,01 lei, în timp ce abonamentele se vor majora după cum urmează: cel de 7 zile va avea valoarea de 47 de lei în loc de 35, cel de 22 de zile va fi 141 de lei în loc de 105 lei, iar cel de 30 de zile va costa 180 de lei față de 135 de lei cât e în prezent.

Și prețurile abonamentelor lunare pe mai multe trasee se vor majora. Astfel, pentru două trasee se va achita 288 de lei, față de 215 lei, iar pentru toate traseele prețul propus este de 427 de lei față de 320.

Advertisements

Drept justificare pentru aceste majorări, conducerea CLP Ecoserv a arătat în adresa transmisă aleșilor locali că atât prețul la combustibil cât și cel pentru întreținerea autobuzelor s-au majorat.

Ultima majorare la prețul biletelor și abonamentelor pentru transportul public a fost făcută în anul 2019, atunci când serviciul era operat de RAGCL.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cea de-a XI-a ediție a concursului profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic” a avut loc la Iași

Redacția

Pelerinaj de Florii la Pașcani (Video)

Redacția

Cine va stabili pe unde va trece autostrada Iaşi-Târgu Neamţ dacă va trece vreodată

Redacția
Încarcă...