NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Claudiu Bodoașcă după ce au fost interzise conferințele de presă în sala Consiliului Local: „PSD Pașcani tremură și îi este frică!”

Acuze dure din partea consilierului liberal Claudiu Bodoașcă, după ce consilierii PSD au aprobat Regulamentul de Funcționare și Organizare a Consiliului Local prin care li se interzice aleșilor să mai acorde interviuri sau să organizeze declarații de presă.

 

  

Imediat după ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au organizat o conferință de presă chiar în sala destinată legislativului  și au criticat în termeni duri votul consilierilor PSD. Claudiu Bodoașcă susține că măsura a fost luată pentru că social democrații tremură de frica alegerilor locale ce vor avea loc anul viitor.

„PSD Pașcani tremură, îi este frică de ceea ce se va întâmpla la anul și încearcă prin toate mijloacele să ne împiedice să aducem la cunoștința pășcănenilor informații din Consiliul Local și cum funcționează actuala administrație. E clar, PSD Pașcani tremură, dă dovadă de slăbiciune”, a acuzat Claudiu Bodoașcă.

Advertisements

Related posts

Dermidie Niță, candidatul ALDE pentru Primăria municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Imagini inedite cu pășcănenii care au participat la lansarea USL: Rățoi și Constantinescu vârf de lance. Ponta s-a întreținut amical cu Crăciunescu

Marius Parteni

Deputatul Costel Alexe a explicat de ce nu este de acord cu plafonarea dobânzilor la bănci

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site