NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Claudiu Bodoașcă după ce au fost interzise conferințele de presă în sala Consiliului Local: „PSD Pașcani tremură și îi este frică!”

Acuze dure din partea consilierului liberal Claudiu Bodoașcă, după ce consilierii PSD au aprobat Regulamentul de Funcționare și Organizare a Consiliului Local prin care li se interzice aleșilor să mai acorde interviuri sau să organizeze declarații de presă.

Advertisements

 

  

Imediat după ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au organizat o conferință de presă chiar în sala destinată legislativului  și au criticat în termeni duri votul consilierilor PSD. Claudiu Bodoașcă susține că măsura a fost luată pentru că social democrații tremură de frica alegerilor locale ce vor avea loc anul viitor.

„PSD Pașcani tremură, îi este frică de ceea ce se va întâmpla la anul și încearcă prin toate mijloacele să ne împiedice să aducem la cunoștința pășcănenilor informații din Consiliul Local și cum funcționează actuala administrație. E clar, PSD Pașcani tremură, dă dovadă de slăbiciune”, a acuzat Claudiu Bodoașcă.

Advertisements
Advertisements

Related posts

60.000 de ţigarete găsite în maşina unui șofer, la Blăgești

Redacția

Dăncilă îi primește înapoi pe toți cei exilați din PSD. Îl așteaptă și pe Geoană

Redacția

Viorica Dăncilă dă târcoale Iașului. Pentru ce va fi luată la rost dacă va ajunge vineri pe aici

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site