RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, întrevedere cu președinta Georgiei. Cei doi oficiali au discutat despre securitatea din regiunea Mării Negre

Premierul României a primit-o, astăzi, pe președinta Georgiei, aflată într-o vizită oficială în țara noastră. Cei doi oficiali au discutat despre bunele relații între cele două state, situația de securitate din regiunea Mării Negre și proiectele bilaterale de cooperare.

Întrevederea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu președintele Georgiei FOTO: GOV.RO

Întrevederea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu președintele Georgiei FOTO: GOV.RO

”Prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, a primit-o astăzi, 11 octombrie 2022, pe doamna Salome Zurabichvili, președinta Georgiei, aflată în vizită oficială în țara noastră. Întrevederea cu președinta Georgiei a avut loc după semnarea Parteneriatului Strategic cu președintele României, Klaus Iohannis, un punct major de deschidere și întărire a cooperării între cele două state. Cele două părți au trecut în revistă bunele relații dintre cele două state, situația de securitate din regiunea Mării Negre și proiectele bilaterale de cooperare” , se arată în comunicatul transmis de Guvern.

  

În cadrul întâlnirii, premierul României a felicitat-o pe președinta Georgiei pentru obținerea perspectivei europene și a oferit sprijinul pentru îndeplinirea condiționalităților necesare obținerii statului oficial de țară candidată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Reporterilor din România li s-a interzis să-i pună întrebări lui Nehammer la vizita din Bulgaria

Redacția

Ordonanța Militară 8: Piețele agroalimentare rămân deschise pe durata stării de urgență/ Se interzice exportul de grâu, zahăr sau ulei

Redacția

Ciucă, la 18 ani de la aderarea României la UE: Marcăm astăzi formal ajungerea țării la maturitatea europeană

Redacția
Încarcă...